Great Wall влиза в киното

Main November 13, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7520 views | no comments

Great Wall Motors, партньор на българската компания „Литекс Моторс“ в производството на автомобили, ще направи своя дебют в Холивуд с участие във филма The Expendables 3, който се снима в България. Моделът, който ще блесне в кинопродукцията, е H8 и съвсем скоро предстои да бъде пуснат на пазара в Китай. Great Wall Motors е първата марка автомобили от Китай, която пробива в Холивуд.
Great Wall H8 е звезда в сцена на екстремно преследване, където моделът блесва със своята надеждност. Зад волана е легендарният актьор Силвестър Сталоун, а до него стои не по-малко известният Джейсън Стейтъм. „Не предполагах, че китайските автомобили са толкова забележителни. В интерес на истината, докато снимахме, забелязахме много Great Wall модели по улиците в Европа, които бяха страхотни“, споделя продуцентът на филма.
Третата част на The Expendables събира в актьорския си състав суперзвездите от Холивуд – Силвестър Сталоун, Джейсън Стейтъм, Джет Ли, Антонио Бандерас, Уесли Снайпс, Арнолд Шварценегер, Мел Гибсън и Харисън Форд. Предишните 2 части регистрираха печалба от 600 милиона долара по цял свят, включително 560 юана (което се равнява на около 90 млн долара) само в Китай. Участието на H8 във филма обещава да допринесе за популяризирането на модела.
Новият H8 трябва да бъде представен пред публика по-късно този месец. Под капака на всъдехода ще монтират нов 2,0-литров бензинов турбо двигател с директно впръскване и мощност 218 к.с., който работи с 6-степенна автоматична трансмисия и предава въртящия момент от 324 Нм към четирите колела.

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...