Guangzhou Auto Coupe-Cabrio - Китайски купе-кабриолет

Main April 24, 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 2007 views | no comments

Автомобилното изложение в Пекин е на приключване, но все още продължават да бъдат показвани интересни автомобили дори след като повечето журналисти вече опаковаха багажите си и заминаха. Един подходящ пример е новият прототип Guangzhou Auto Coupe-Cabrio – един от първите модели от Китай, който идва оборудван със сгъваем твърд покрив.

Според изданието The Tycho новата кола ще се появи на пазара като сериен модел преди края на годината. Моделът е създаден да се конкурира с F8 кабриолета на друга китайска компания, а именно BYD. Няма никакви данни на този етап за механичния пакет, но Guangzhou си имат една наистина класна гама четирицилиндрови двигатели, които са създавани за европейски производители. Именно някой от тях е много възможно да бъде внедрен в бъдещия китайски СС.

Guangzhou в момента конструира коли за Honda и Toyota за продажба на китайския пазар, както и за някои европейски пазари. Говори се, че качеството на създаваните автомобили с нищо не е по-лошо от тези, които излизат японските фабрики на Honda и Toyota.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...