HANDY, M-TEL И ЪПСУРТ РАЗДАДОХА 50 СКУТЕРА

Main October 24, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1641 views | no comments

- Каскадьори и музиканти забиха заедно в Южния парк


На 22 октомври се състоя официалното закриване на играта Спечели с Handy", в която клиенти на Handy, Mobi и M-tel спечелиха 50 скутера. Играта стартира на 21 юли, като участие взеха милиони души от цялата страна. Всеки, станал абонат на M-Tel в магазините на Handy и Mobi или регистрирал се за безплатно участие на www.handybg.com и www.mobi-bg.com, имаше право да участва в томбола. Играта приключи на 3 октомври, а 50-те печеливши бяха изтеглени в присъствието на нотариус. Имената на печелившите са обявени на двата сайта - www.handybg.com и www.mobi-bg.com.

На официалното закриване на играта бяха поканени всички печеливши, за да получат своите награди – градски скутери. Събитието се проведе в Южния парк, където специално за печелившите и всички присъстващи пяха Ъпсурт и Лора Караджова. Атрактивни каскадьорски трикове и множество пироефекти успяха да привлекат вниманието на много столичани, за които водещият Митко Павлов организираше различни забавления и игри. Най-активните участници в игрите спечелиха мобилни телефони и моторджийски ръкавици, предоставени от организаторите Handy и M-Tel.

Handy-Tel ЕOОД е основана през 2000 година в София и е една от 3-те водещи фирми на българския телекомуникационен пазар. Фирмата е основен партньор на М-Тел и предоставя всички стоки и услуги на мобилния оператор. В момента Handy управлява повече от 140 магазина в 55 града в цялата страна и 38 магазина в чужбина. В магазините на Handy могат да бъдат открити повече от 200 модела мобилни телефони, аксесоари и други електронни устройства.

 
Keywords:   m tel, mobi
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...