Harley-Davidson ще пуска електрически мотор?

Main April 5, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2850 views | no comments

Harley-Davidson възнамерява да започне производство на електрически модел. Детайлите за проекта са много оскъдни, но компанията издаде една малка тайна за желанията си да се върне в мотоиндустрията като иноватор. Голямата тенденция сега при мотоциклетите, както и при автомобилите, е електрическо или хибридно задвижване.
Все още не е ясно дали Harley-Davidson възнамерява да въплъти екомотора в круизърската си гама, или електрическият модел ще бъде изцяло нов в различен сегмент. Може би ще попълни гамата им за мотоциклети за начинаещи мотористи, след като сринаха така добрия модел Buell Blast.
Докато горните слухове са чисто спекулативни, със сигурност е добра идея от Harley-Davidson да се опитат да проправят път с малък мотор тип Blast. Точно сега електрическите са много по-привлекателни за съвсем младите и Harley много добре се ориентира.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...