Honda стартира производството на Odyssey 2011

Main September 2, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1610 views | no comments

Honda стартира производството на новата версия на многофункционалният си миниван Odyssey във фирмения си комплекс в Алабама.

Новият дизайн на екстериора на минивана Odyssey е комбиниран със сериозно променен интериор, нови решения и не на последно място с по-добра видимост за пътниците на третия ред седалки. Наследникът на най-продаваният миниван в Съединените Американски Щати за последните две години е по-нисък и по-широк, предлага значително по-динамична визия, подобрена горивна икономичност и по-голям интериорен простор.

Новата Honda Odyssey разполага с 3.5 литров i-VTEC™ V-образен, шестцилиндров задвижващ агрегат, а във вътрешността на многофункционалният превозвач могат да бъдат открити AM/FM/XM/CD Premium Audio System с 12 говорителя, сателитна навигационна система, HDMI вход за външни устройства, хладилно отделение и други. Вратата на багажника на новата Honda Odyssey е автоматична, стандартните джанти са осемнадесетцолови.

 
Keywords:   honda, honda odyssey
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...