Hyundai осигури автомобили за световното по плажен футбол

Main September 3, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4870 views | no comments

Корейският автомобилопроизводител Hyundai Motor осигури флотилия от 50 автомобила за световното първенство по плажен футбол, което се провежда от 1 до 11 септември тази година в Марина ди Равена, Италия.
На разположение на организаторите са съвсем новият i40, компактният SUV ix35, изключително популярният SUV от средния клас Santa Fe, мултифункционалният ix20 и микробусът H-1. С тях ще бъдат превозвани представители на FIFA, национални отбори, съдии и журналисти.
Hyundai Motor Company бе един от шестте официални партньора на ФИФА за организирането на Световното първенство през 2010 година в ЮАР. Сътрудничеството между корейския автомобилостроител и световната футболна централа датира от 1999-а година и според последния дългосрочен договор ще продължи поне до 2022-ра.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...