Hyundai сменя приоритетите

Main November 28, 2008 | Auto-Press.net A- A+ 1170 views | no comments

Ръководство на южнокорейския концерн Hyundai реши да не чака с протегната ръка милостиня от държавата, подобно на западните си колеги, а да търси пътища за извеждане на компанията от кризата със собствени сили и минимални загуби, съгласно известния лозунг - "Делото за спасяване на давещите си е дело на самите давещи се!".

И навярно това е най-доброто решение на фона на все по-засилващото се мнение в Щатите, например, да се остави пазарът да реши кой да остане, а не изкуствените правителствени инжекции за сметка на данъкоплатците.

Директорът по планирането и развитието на Hyundai Монг Хюн Юн обяви, че концернът смята да заложи върху развитието на пазарите в Африка, Китай, Близкия Изток и Южна Америка, а пазарите на Европа и САЩ да не са вече толкова приоритетни. "Боим се, че 2009-а ще стане за много от колегите ни изключително тежка", - сподели казал Монг Хюн Юн пред журналисти на специална пресконференция в Хонг Конг.

Друг от босовете на марката отбеляза, че Hyundai се съсредоточава върху разработката на малки и компактни модели, които са най-близкото бъдеще на световната автоиндустрия, защото днес купувачите търсят икономични коли вместо ящните джипове и ванове.

На фона на това заявление, може да се окаже, че Genezis с двигател V8 ще е последният голям нов модел на марката.

 
Keywords:   hyundai, quot
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...