Hyundai стартира лятна сервизна кампания

Main July 15, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 12800 views | no comments

Официалният представител на Hyundai за България – Индустриал Комерс, излиза с ново промоционално предложение към почитателите на марката – лятна сервизна кампания, която ще продължи до 1октомври 2011 г.
Инициативата предвижда 30 % отстъпка за всички закупени от оторизираните сервизи на Hyundai резервни части и аксесоари, които ще се ползват с 2 години гаранция, ако са монтирани на място. Цената на монтажа също е намалена с 30 % в рамките на промоцията, която важи за автомобили извън гаранция.
Индустриал Комерс разполага с единадесет сервиза към дилърствата в страната, в които предлага безупречно обслужване на своите клиенти. Всички служители в тези центрове притежават международни сертификати на Hyundai, които им дават право да работят във всеки сервиз на марката по света.

 
Keywords:   hyundai
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...