Hyundai стартира продажбите на Veloster в Корея

Main March 10, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3615 views | no comments

Днес, Hyundai Motor стартира продажбите на изцяло новото си спортно триврато купе Veloster в Корея. Автомобилът, който беше представен за първи път по време на тазгодишното изложение в Детройт, е наличен с 1.6 литров Gamma GDI задвижващ агрегат, гарантиращ максимална мощност от 140 конски сили.

Освен с изключително интересен асиметричен дизайн на конструкцията си, Veloster идва и с високо за сегмента на спортните коли ниво на системите за сигурност. Той е оборудван със система за управление на стабилността (VSM), която ръководи оптималната работа на системите за електронен контрол на стабилността (ESC) и електрическия усилвател на волана (MDPS). Veloster разполага с шест въздушни възглавници – две фронтални, две монтирани в седалките за случай на страничен удар и предни и задни странични завеси. Автомобилът е оборудван и с впечатляващ спирачен пакет, включващ дискови спирачки на четирите колела, ABS със спирачен асистент и система за електронно разпределение на спирачното усилие (EBD).

Hyundai Veloster ще се появи в европейските изложбени центрове на марката до края на първата половина на годината, след което ще стане достояние и на потребителите в Северна Америка.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...