Hyundai с поредно признание в САЩ

Main September 13, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 1127 views | no comments

Марката Hyundai продължава да печели отличия в Съединеншите Американски Щати, след като четири автомобила на Hyundai се класираха на челните места в своите сегменти в годишната класация AutoPacific’s 2007 Ideal Vehicle Award (IVA), а в същото време Automotive Lease Guide даде по- голяма остатъчна стойност на автомобил на Hyundai в сравнение с неговия еквивалент при Toyota.

Hyundai получи отличия в следните четири сегмента:

-Най- идеален луксозен автомобил от средния клас- Hyundai Sonata
-Най- идеален компактен автомобил- Hyundai Elantra
-Най- идеален компактен кросовър SUV- Hyundai Tucson*
-Най- идеален миниван- Hyundai Entourage
* Hyundai Tucson също така спечели и наградата за удовлетвореност (Vehicle Satisfaction Award)

Провежданата за втора поредна година награда IVA класира автомобилните производители по това, колко близко до клиентските очаквания и критерии са били техните автомобили от поколение 2007 година. За ideal (Идеални) се считат онези от колите, които клиентите са най- малко склонни да заменят. В оформянето на класирането се взимат предвид клиентското доверие, надежда, очакване и реалност.

"Hyundai са свърщили чудесна работа, осъзнавайки своята таргет група и създавайки продукт, който е идеален за тях, заяви Джордж Питърсън, президент на AutoPacifi. "Тези награди са отражение на отдадеността на Hyundai към нашите клиенти, споделя Джон Крафчик, вицепрезидент на Продуктовото развитие и Стратегическото планиране на Hyundai Motor America.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...