Hyundai Fan Park отвори врати заедно със старта на Световното

Main June 13, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 7945 views | no comments

Голове, емоции, ентусиазирани фенове и хиляди литри бира. Вчера световното първенство по футбол в Бразилия започна с пълна сила. И макар че за пореден път България не се класира за него, заведенията бяха пълни с екзалтирани почитатели на най-известния спорт.
Вчера, 12 юни, зад зала 6 на НДК отвори врати „Ариана Мондиал Камп“, част от който е и Hyundai Fan Park, започнал заедно със старта на Световното както в София, така и в интернет и социалните мрежи, на worldcup.hyundai.com.
Сътрудничеството на Hyundai с FIFA започва от 1999 г. и има договор за Официален Автомобилен Партньор на FIFA за всички футболни турнири до 2022 г. От 2002 г. се организират и масови събития за гледане на мачовете от първенствата на огромни екрани в столиците на част от страните, класирани за финалите на световните първенства. По време на Световното в ЮАР през 2010 г. във фен парковете на Hyundai мачовете са гледали над 3,5 млн. души в 29 града в целия свят.
По време на Световното в ЮАР през 2010 г. във фен парковете на Hyundai мачовете са гледали над 3,5 млн. души в 29 града в целия свят.
Тази година за първи път се организира Hyundai Fan Park в центъра на София, в рамките на „Ариана Мондиал Камп“, зад зала 6 на НДК.Освен гледането на мачовете на огромен екран, екипът на Hyundai е подготвил много игри и забавления за феновете.
Автомобилната марка отново ще насърчи със специална награда най-добрия млад футболист на световното първенство. Отличието е създадено за поощрение на талантливи играчи, родени след 1 януари 1993 година, за които това е първо участие на мондиал.
Наградата ще заслужи този футболист, който окаже най-голямо влияние върху развоя на световното първенство. Победителят трябва да притежава технически умения, стил, харизма, но голямо значение ще имат феърплеят, погледът върху играта и цялостното въздействие, което футболистът оставя. Наградата Hyundai Young Player Award играе важна роля в развитието на младите играчи.
23-ма футболисти са потенциални кандидати за наградата на Hyundai на това световно първенство. Победителите досега са Лендън Донован (САЩ) – 2002 г., Лукас Подолски (Германия) – 2006 г., Томас Мюлер (Германия) – 2010 г.


За допълнителна информация изтеглете прикачените файлове

 
Keywords:   hyundai
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...