Hyundai Sonata – шесто поколение

Main September 28, 2009 | Auto-Press.net A- A+ 721 views | no comments

Hyundai демонстрира шестото поколение на модела си Sonata на родния пазар. В новата генерация на автомобила са инвестирани повече от 4 години и над 370 милиона щатски долара, и това си личи. Дизайнът на новия Hyundai Sonata е създаден в унисон с дизайнерската философия на компанията fluidic sculpture, която е и основният виновник, моделът да грабва окото моментално. Едновременно обемен, но и с изтеглени линии, автомобилът ще се хареса както на търсещите различното, така и на традиционалистите.

От Hyundai са убедени, че новата Sonata ще постави нови измерения в своя сегмент благодарение на върховите си технологии, перфектното качество на изработката и емоционалния си дизайн. Серизно внимание е било отделено и на интериора на колата, който предлага отличен баланс между наличен простор, комфорт и удобство. Завиден баланс ще предложи и двулитровият Theta II MPi бензинов двигател, който гарантира максимална мощност от 165 конски сили и 11% по- добра горивна икономичност в сравнение с актуалното предложение в гамата на модела. Допълнителен комфорт гарантира и новата шестстепенна автоматична предавателна кутия.

Безопасността пък е гарантира чрез шест предпазни въздушни възглавници (стандартно оборудване), електронна система за динамичен контрол с функция за подпомагане на потеглянето по наклон и спирачен асистент, и други. В оборудването на новата Sonata могат да бъдат включени и система за наблюдение на случващото се около колата, както и специална безжична връзка със сервизен център.

Силният продукт дава възможност на Hyundai да си постави и силни пазарни цели. От компанията планират през тази година да реализират 60 000 представителя на Sonata в Корея, а от 2011 година, след лансирането на модела и на международните пазари за марката, очакваната цифра е 450 000 единици годишно.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...