Hyundai Veloster с пет звезди на тестовете на EuroNCAP

Main October 31, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4755 views | no comments

Hyundai Veloster беше удостоен с максималната оценка от пет звезди на независимата организация за оценяване сигурността на автомобилите EuroNCAP. Някои от резултатите на спортното купе с конфигурация на вратите 1+2 се оказаха най-добрите в неговия клас.
Veloster набра актив от 96% в категория „възрастни пътници“, получавайки максимален брой точки в тестовете за страничен удар с друг автомобил и със стълб. В изпитанията по показател „пътници деца“ Veloster завърши с резултат от 89%. С актива си от двете категории Veloster изпреварва съперници като Volkswagen Scirocco, Opel Astra GTC и Volvo C30.
Електронната програма за стабилност и системата за напомняне за закопчаване на коланите допринасят за оценката от 71% в категория „подпомагане на безопасността“.
Veloster е шестият пореден модел на Hyundai, който получава максималната оценка от пет звезди от програмата за безопасност на Euro NCAP. Преди него най-високото признание заслужи новият i40.
В Европа всеки Veloster ще се продава с пакета „5 години тройна грижа“. Този пакет с грижи за клиента осигурява пълно душевно спокойствие, обещавайки 5 години пълна гаранция без ограничение на пробега, 5 години безплатна пътна помощ и 5 години безплатни прегледи на техническото състояние на автомобила.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...