Infiniti обяви цените на M30d

Main September 7, 2010 | Speed-Press.com A- A+ 1846 views | no comments

Днес бяха потвърдени цените и техническите характеристики за Infiniti M30d - най-новия дизелов седан в Европа.
Моделът включва първия двигател на Infiniti, разработен специално за Европа – 3,0-литров дизелов V6 (238 к.с.) с впечатляващ въртящ момент от 550 Нм и емисии на CO2 от 199 г/км. M30d се предлага в пет нива на оборудване на цени от 98 000 лв. Продажбите започват през октомври в зависимост от ситуацията на пазара, но автомобилът се предлага за разглеждане и онлайн конфигуриране на адрес www.infinitibg.bg
M30d ускорява от 0-100 км/ч за 6,9 секунди, а максималната скорост е електронно ограничена до 250 км/ч. Разходът на гориво в комбиниран цикъл е 7,5 л/100км, а при извънградски условия резервоарът от 80 литра предоставя потенциална възможност за изминаване на повече от 1300 км. CO2 емисиите са 199 г/км.
Базовата версия на M30d (цена от 98 000 лв. с ДДС) е оборудвана стандартно със 7-степенна автоматична скоростна кутия, би-ксенонови фарове, електрически предни седалки с 10 посоки на регулиране, камера за заден ход, датчици за паркиране отпред и отзад, волан с подгряване, аудио система с хард диск и новия селектор за режим на шофиране на Infiniti, който позволява настройките на параметрите да се избират режими Спорт, Нормално, Сняг и Екологично.

M30d GT – цена от 105 000 лв. с ДДС
GT е на базата на M30d, но предлага още повече лукс. Стандартното оборудване включва: полуанилинова кожа, отопляеми и вентилирани предни седалки, активна система на фаровете (AFS) и декоративни елементи от бяло ясеново дърво със сребристо прахово покритие.

M30d S – цена от 106 000 лв. с ДДС
По-спортният избор, версията S, представя активно управление на четирите колела (4WAS), спортно окачване и седалки (също отопляеми и вентилирани), превключватели на предавките от магнезий и 20-инчови алуминиеви джанти.

M30d GT Premium – цена от 117 000 лв. с ДДС
M30d S Premium – цена от 117 900 лв. с ДДС
Версиите Premium се базират съответно на версиите GT или S, като се добавя всяка възможна опция за M модела, включително предупреждение за мъртвата точка, интелигентен круиз контрол, предупреждение и предотвратяване напускането на лентата, както и други технологии, съставящи динамичен осигурителен щит. Разполагате още с Forest AirTM, аудио система Bose

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...