Infiniti показа Q30 Concept преди световната му премиера във Франкфурт

Main August 27, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7085 views | no comments

Infiniti показа за пръв път Q30 Concept, който ще дебютира на автомобилното изложение във Франкфурт през 2013 г. като следващия етап от навлизането на Infiniti в нови луксозни сегменти. Концепцията изразява визията за модерен дизайн на компактен автомобил Infiniti, насочен към ново поколение изискани клиенти. Концептуалният модел ще бъде представен по време на пресконференцията на Infiniti, насрочена за 11:15 ч. на 10 септември в Зала 5 на автомобилното изложение във Франкфурт.
Q30 Concept олицетворява стремежа на Infiniti да предостави впечатляващ дизайн, иновативни материали с прецизен завършек и отдадена майсторска изработка, като същевременно провокира радикална промяна в сегмента на луксозните компактни автомобили. Формата му съвсем съзнателно избягва категоризиране – не е купе, хечбек или кросоувър, а съчетание от трите стила. Автомобилът е създаден за по-младите клиенти, които търсят алтернатива на традиционните луксозни компактни автомобили и са готови да разчупят установените норми.
Infiniti твърдо вярва, че сливането на динамичната конструкция и спортния дух на купе, пространството на хечбек и по-издигнатата позиция на кросоувър ще допаднат на тези клиенти.
Дизайнерският език на Q30 Concept отразява визията на марката да предоставя нови измерения на дизайна, материалите, завършека, майсторската изработка и динамиката. Екипът по дизайн на Infiniti, оглавяван от изпълнителния директор по дизайна Алфонсо Албаиса, изследва по-смелите и чувствени форми и по-мощното излъчване с Q30 Concept, докато дизайнерският език на марката не спира да се развива. Q30 Concept представлява следващият етап от агресивната стратегия за навлизане на марката Infiniti в нови луксозни сегменти.

 
Keywords:   Infiniti
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...