Infiniti стана кооперативен партньор с NCAA

Main January 31, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7660 views | no comments

Производителят на луксозни спортни автомобили Infiniti сключи споразумение за корпоративно партньорство с “Националната асоциация за студентски спорт” на САЩ (NCAA) и телевизиите CBS Sports и Turner Sports. Infiniti ще проведе мултимедийна кампания по време на мъжките баскетболни срещи от редовния сезон и шампионата на новоразширената до 68 отбора “Първа дивизия” на NCAA, включително дебютните срещи от схемата First Four и кулминацията на първенството - Final Four.
Кампанията предвижда участие на Infiniti в отразяването на цялата основна фаза на шампионата NCAA - March Madness от TBS, CBS, TNT и truTV. Специално създадени клипове „Вдъхновена динамика” ще бъдат показвани по време на предаванията по CBS Sports и трите телевизии на Turner Broadcasting networks, като Infiniti ще изпълнява ролята и на презентиращ спонсор на шоу-програмите на Turner преди двубоите по време на цялото първенство на Първа дивизия. Освен това Infiniti ще представя и „треньорски акценти” в рамките на срещите от турнира.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...