Infiniti ще покаже Q30 Concept във Франкфурт

Main August 8, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7135 views | no comments

Infiniti ще осъществи световната премиера на Q30 Concept на международния автосалон във Франкфурт през септември.
Infiniti Q30 Concept дава представа за съвременната дизайнерска визия за компактен автомобил на Infiniti насочен към ново поколение премиум купувачи.
Infiniti Q30 Concept, която ще бъде показана на пресконференцията на Infiniti от 10:15 часа централноевропейско време на 10 септември във Франкфурт, е следващата стъпка от настъплението на Infiniti в нови премиум сегменти. Тя въплъщава визията на Infiniti за впечатляващ дизайн, новаторски материали, прецизно изпълнение и вълнуващо майсторство.
Концепцията представя последните стъпки от еволюцията на дизайнерската философия на Infiniti, започнала с Infiniti Q50, чиято световна премиера се състоя през януари на международния автосалон в Детройт. Също като Q50, Infiniti Q30 Concept въплъщава драматични дизайн елементи от визионерната концептуална трилогия на Infiniti - Essence, Etherea и Emerg-e.
Infiniti планира да провокира радикална промяна в компактния премиум сегмент. Авантюристичният дизайн и грациозната атлетичност на Q30 Concept дават по-големи надежди за нещо повече от доминиращото в момента на пазара.
Дебютантът на Infiniti в компактния премиум клас ще бъде първият модел на компанията, повлиян от Себастиан Фетел в качеството му на директор експлоатационни качества на Infiniti. Трикратният световен шампион във Формула 1 от Infiniti Red Bull Racing, който участва активно в усъвършенстването на динамиката на управление на Infiniti Q50, работи с технически екипи на Infiniti по цял свят като част от ангажимента си да зареди марката със състезателна динамика.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...