Infiniti ще представи вдъхновена от Формула 1 концепция в Детройт

Main December 11, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 11115 views | no comments

Infiniti ще представи вдъхновен от Формула 1 концептуален автомобил на базата на премиум спортния седан Q50 на Северноамериканския международен автосалон в Детройт.
Концепцията ще бъде показана за първи път на пресконференцията на Infiniti, планирана за 13 януари 2014 г.
Концептуалният автомобил представя дизайнерската визия на Infiniti за високодинамичен вариант на Q50. Той ще се нарича Q50 Eau Rouge по името на световноизвестния завой на пистата Спа-Франкоршан, който изисква изключителна сила, смелост и отдаденост и е бил свидетел на някои от най-невероятните пилотски подвизи в историята на Формула 1. За Infiniti концепцията Q50 Eau Rouge съчетава технологията на сериен автомобил с чистокръвната визия на автомобилните състезания.
Q50 Eau Rouge се отличава с аеродинамични стилови промени и дизайнерски елементи, повлияни от партньорството на Infiniti с екипа, шампион във Формула 1 - Infiniti Red Bull Racing.
“Динамиката е основен елемент от ДНК на Infiniti, а този автомобил изразява задълбочената дизайнерска интерпретация на това. С изобилието си от технологии Q50 осигурява идеална база за една екстремна динамична версия, въплътена в дизайна на Q50 Eau Rouge”, каза Алфонсо Албаиса, изпълнителен директор по дизайна на Infiniti.

 
Keywords:   Infiniti
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...