Jeep обнови класиката Wrangler

Main August 20, 2010 | Auto-Press.net A- A+ 1820 views | no comments


Jeep разпространи снимки на версията 2011 година на класическия си модел Wrangler. Любимият на милиони в цял свят всъдеход идва с изцяло нови интериор и решен в основния цвят на конструкцията делим твърд таван.

"Иконата Jeep Wrangler продължава да става все по-добра и по-добра, коментира Майкъл Менли, президент и изпълнителен директор на Jeep. "Запазвайки ненадминатите си и легендарни качества, версията 2011 година демонстрира изцяло нов интериор, който предлага комфорт, удобства и гъвгавост. Като допълнение към това, версията Sahara предлага впечатляващ, изцяло нов, решен в основния цвят на конструкцията твърд таван..., допълва той.

Основните новости в интериора на Jeep Wrangler 2011 са свързани с обновеният инструментален панел, новите компактни товарни отделения, подобрената ергономия и по-висококачествените материали. Външните огледала са с електрическо управление и подгряване, стъклата са по-големи, воланът е с нова мултифункционалност.


 
Keywords:   jeep, jeep wrangler, sahara
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...