KIA на Автосалон Пловдив 2011

Main September 16, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6660 views | no comments

KIA Motors България ще се представи на Автосалон Пловдив 2011г. с общо 6 експоната. На изложбена площ от 176 кв.м, пред палата 3 в Международен панаир – Пловдив, марката ще демонстрира моделите cee`d Optima, Picanto, Sorento, Sportage и Venga.
Дебют за България ще направи елегантната лимузина KIA Optima. Моделът ще се дистрибутира в България от края на 2011 г. Задвижва се от 1,7-литров дизелов двигател с мощност 140 к.с. и 6-степенна ръчна или автоматична скоростни кутии. Серийно автомобилът е оборудван с круиз контрол с управление от волана, Bluetooth, RDS Радио-CD MP3 с 6 тонколони и USB+AUX входове, борд компютър, странични огледала с LED мигачи, ел. управляеми, отопляеми ел. стъкла,10 въздушни възглавници, ABS, ESS, ESC, HAC, VSM и много други.
Посетителите на Автосалона Пловдив ще имат възможност да разгледат и бестселъра на марката в България – KIA Sportage. Експонатът е с най-виоското ниво на оборудване, 2.0-литров бензинов двигател и 6-степенна автоматична трансмисия. От началото на годината до момента са реализирани 262 продажби от модела в България, което го поставя на 2-ро място в SUV1 сегмента.
KIA Sportage се предлага с 5 двигателя – 2 бензинови и 3 дизелови, с мощност от 115 к.с. до 184 к.с., ръчна или автоматична скоростни кутии, с двойно или 4x4 задвижване. Моделът e оборудван и с икономичната Start/Stop система и ниво на вредни емисии под 140 г/км, 7-годишна гаранция, 5- звездна сигурност и достъпна цена.
Желаещите да закупят един от моделите cee`d, pro_cee`d или cee`d комби могат да се възползват от до 17% отстъпка без ограничение в наличностите. Моделите са с възможност за данъчен кредит и 7-годишна гаранция.
За Sorento и Sportage KIA Motors България ще предложи 7% отстъпка от базовите цени за всички модификации.
Клиентите за модела Venga ще могат да се възползват от 7% отстъпка само за налични автомобили.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...