KIA показа версия на Picanto с три врати

Main August 15, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 8150 views | no comments

KIA показа обновената версия на хечбека Picanto с три врати. Продажбите на компактния автомобил във Великобритания стартират през септември тази година.
Новият KIA Picanto е получил голяма радиаторна решетка, променени брони, уголемени фарове против мъгла и хромирана изпускателна тръба.
Хечбекът с три врати ще бъде достъпен с 4 нива на оборудване: 1, 1 Air, Halo и Equinox - последните две се предлагат за първи път. Те разполагат с безжична връзка с Bluetooth, функция за разпознаване на гласа, светодиодни светлини в предните и задните фарове, странични престилки и червено очертание на радиаторната решетка.
Версията Halo включва: 14-инчови колела от леки сплави, подгряване на предните седалки и кормилото, както и парктроник. Топ вариантът Equinox пък е оборудван с 15-инчови джанти, автоматичен климатик и бутон за запалване на двигателя.
KIA Picanto ще се задвижва от 1-литров трицилиндров бензинов двигател с мощност 68 к.с., както и от 4-цилиндров агрегат с мощност 84 к.с., разполагащ със система stop-start.
Според прогнозите на автомобилния производител версията на Picanto с три врати ще осигури 45% от общото количество продажби на модела.
Цената на автомобила във Великобритания ще варира в пределите от 7795 британски лири (8866 евро) до 12 295 британски лири (13 985 евро).

 
Keywords:   equinox, halo, kia, kia picanto
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...