KIA стартира нов проект за разширяване на производствената си база в Джорджия

Main June 3, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 1920 views | no comments

KIA Motors започна проектиране по разширяването на производствената си база в Джорджия. Изменения ще бъдат осъществени в четирите основни цеха - щамповане, заваряване, боядисване и сглобяване, след като официално бе обявено производството на модела Optima в американската база на марката и планиран годишен капацитет от 360 000 автомобила през 2012 г.
Конструирането на елегантната лимузина ще стартира от септември тази година. Заводът ще продължи производството и на представителя в CUV сегмента – Sorento, който е бестселърът на марката в Съединените щати от януари 2010 г.
Внушителната производствена база ще разкрие още 1000 работни места, необходими за трета смяна, с което общата заетост на персонала в завода ще достигне 3000 човека.
С инвестиция от 100 млн. щатски долара към досегашната стойност от 1 млрд. щатски долара на завода в Джорджия проектът включва следните допълнения:

- Втора 5400-тонна преса, инсталирана в цеха за щамповане
- Нови роботи, позиционирани в цеха за заваряване
- Размерът на бояджийното отделение е увеличен и адаптиран към продукция на трети модел
- Производствената линия е разширена и приспособена към съществуващите съоръжения, като ново оборудване е интегрирано в главния монтажен цех
- Над 500 допълнителни паркоместа са обособени към съществуващата площ

 
Keywords:   kia, kia motors
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...