KIA с рекордно производство в Словакия за първите шест месеца на 2012г.

Main July 12, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 3170 views | no comments

Европейският завод на KIA в Жилина, Словакия постави нов рекорд за първите 6 месеца на 2012г., отчитайки 149 000 произведени автомобила, което е с 10% повече в сравнение със същия период на 2011г.
В началото на настоящата година KIA Motors Словакия въведе трета смяна и стартира производството на изцяло новия ceed, успоредно с моделите Venga и Sportage.
За да отговори адекватно на търсенето на новия сийд, продукцията бе увеличена със 17% през второто 3-месечие, достигайки 80 000 броя от модела. Междувременно, производството на двигатели KIA за различни модели на марката отбеляза рекордните 237 000 единици, което представлява ръст от 22% в сравнение с 2011г.
КИА сeed комби ще се сглобява в завода на марката от септември тази година, а версията с 3 врати - от началото на 2013г.

 
Keywords:   ceed, kia, kia motors
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...