KIA Motors България дари автомобил на фондация „Искам бебе”

Main November 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 7150 views | no comments

KIA Motors България дари автомобил KIA ceed на Фондация „Искам Бебе”, чиято цел е съдействие при решаване на проблемите с репродуктивното здраве на семействата и несемейните двойки в България. Според Радина Велчева, председател на УС на фондацията, основната задача на „Искам бебе” е да бъде близо до хората. От основаването на фондацията преди 3 години екипът непрекъснато организира срещи под формата на информационни борси в различни градове от страната. В тях участват водещи медицински специалисти, ембриолози, психолози, педиатри, които са помогнали на над 100 двойки у нас.
KIA ceed ще осигури повече мобилност и ще бъде от полза във всекидневната работа на екипа на фондацията. Моделът ще бъде достоен партньор и верен спътник в осъществяването на все повече събития в помощ на всички двойки с проблемна репродуктивност.
Междувременно, в навечерието на коледно-новогодишните празници, KIA Motors България поде още една благотворителна инициатива към децата, лишени от родителска грижа в дом „Асен Златаров”, Враца, като им предостави безвъзмездно играчки и книги.

 
Keywords:   kia, kia ceed, kia motors
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...