KIA Motors популяризира елетромобилите с горивни клетки в Германия

Main February 28, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 4650 views | no comments

KIA Motors Corp. сключи споразумение с европейската програма за използване на водорода като пълноценно гориво - Clean Energy Partnerships (CEP), за да промотира електрическите автомобили с горивни клетки и демонстрира стремежа на марката към предлагане на благоприятни за околната среда автомобили.
Първоначалното споразумение бе подписано вчера в Сеул в присъствието на г-н Hyun Soon Lee, вицепрезидент и директор на развойно-изследователския център KIA - Hyundai, г-н Klaus Bonhoff, управляващ директор на NOW GmbH (National Organization of Hydrogen and Fuel Cell Technology), г-н Patrick Schnell, президент на CEP, както и други представители на европейската програма.
Германското федерално правителство и заинтересовани индустриални компании положиха основата на Национална иновативна програма в подкрепа на налагането и разпространяването на водородната горивна технология в Германия. Отделеният за програмата бюджет възлиза на 1,4 милиарда евро в рамките на 2007 г. до 2016 г.
През януари миналата година КИА Моторс подписа договор с 4 европейски държави за провеждането на тест с електромобили с горивни клетки на европейския пазар.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...