KIA Sorento с 5 звезди за сигурност от американската администрация

Main September 26, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7840 views | no comments

Най-продаваният модел на KIA Motors America (КМА) – рестилизираният 2014 Sorento CUV, получи възможно най-високата оценка (5 звезди) за сигурност и безопасност от американската администрация за национална сигурност по пътищата (NHTSA). Признанието се базира на отличното представяне на модела на проведените краш тестове за челен и страничен удар.
В допълнение към наградата от NHTSA, новото Sorento бе определенo като Top Safety Pick от американската организация за безопасност по високоскоростните магистрали (IIHS). Моделът се произвежда в завода на KIA в Уест Пойнт, Джорджия, и е достъпен в 4 нива на оборудване.
KIA Sorento е конструиран на изцяло нова платформа и система на окачване. Предлага се с нов V6 двигател, по-обширно вътрешно пространство и лимитирано ниво на оборудване – SX Limited. Екстериорните промени се изразяват в рестилизирани предни и задни фарове с нови светлинни елементи, 17” и 18” алуминиеви джанти - с нова форма и дизайн, и 19” алуминиеви джанти серийно към пакетите SXи SX Limited.
Централната конзола, скоростният лост, измервателните уреди на таблото и меките повърхности в интериора са обновени. Sorento се предлага с щори на страничните задни стъкла, подгряване на предните и задните седалки, както и панорамен стъклен покрив. 2014 Соренто е първият модел на марката, оборудван със следващо поколение развлекателно-информационна система UVO.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...