KIA Sportage и Optima отличени с наградата за дизайн RED DOT

Main March 15, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3753 views | no comments

KIA Motors получи две престижни награди за продуктов дизайн на годишния конкурс в Германия за 2011 г.
Почетното жури отличи KIA Sportage и Optima като победители в категория „производствен дизайн” в съответните сегменти. Комисията обърна специално внимание на новата KIA Optima и оцени модела като best of the best - най-високото отличие за дизайн на автомобил.
С последните признания марката KIA се превърна в горд собственик на 4 награди RED DOT след приза на Venga през 2010 г. и Soul през 2009 г. Нещо повече, през декември миналата година Optima и Sportage спечелиха отличието iF product design.
Бени Ойен, вице президент маркетинг и продуктово планиране в европейското подразделение на KIA Motors, подчерта огромното значение на автомобилния дизайн за позиционирането на KIA на международните пазари. „Наградите RED DOT
са удивителен успех за нашата марка. Те са още едно независимо потвърждение за новаторския дизайн и чудесното съотношение между цена и качество, което предлагат нашите продукти. Огромният интерес към последните ни попълнения – Sportage и Optima са доказателство за добрия вкус на автомобилните потребители. Специалната титла best of the best за KIA Optima е от огромно значение за представянето на модела във високо конкурентния D-сегмент”.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...