Lamborghini потвърди: Aventador е разпродаден

Main March 9, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4634 views | no comments

По всичко изглежда, че всеки един нов продукт на Automobili Lamborghini е обречен... Да бъде разпродаден минимум за една година напред след официалната си премиера. Точно такова е положението и при Aventador LP 700-4, дебютирал преди броени дни на салона в Женева, и производството на който е изкупено за следващата повече от година. А първите доставки на колата, която струва минимум 255 000 евро, ще бъдат осъществени чак през втората половина на тази година.

Lamborghini Aventador LP 700-4 (дължина 4.78 метра, ширина 2.26 метра, височина 1.136 метра, 1575 килограма) разполага с 6.5 литров, V12 мотор, с максимална мощност от 700 конски сили, а максималният въртящ момент на агрегата е 690 Нм при 5500/мин. Автомобилът е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за 2.9 секунди, максималната му скорост на движение е 350 км/ч. Суперспортният модел разполага със система Drive Select Mode, която дава възможност на водача да избира между три основни режима на поведение на колата- Strada (за стандартните пътища), Sport и Corsa (за пистата).

Видео

От Automobili Lamborghini коментират, че през изминалата календарна година, новите регистрации на компанията са били на ниво от 1302 автомобила, при резултат за 2009-та от 1515 единици. През последните седем месеца на 2010-та, дилърите на марката са имали само един модел за продажба- Gallardo.

 
Keywords:   lamborghini
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...