Lancia пусна в продажба новия Ypsilon

Main April 14, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2695 views | no comments

От днес може да поръчате изцяло новата Lancia Ypsilon в Италия. Първите доставки за Европа са планирани през юни. Четвъртото поколение на модела, за пръв път във вариант с пет врати, ще предлага три нива на оборудване (Silver, Gold и Platinum), 17 екстериорни цвята, 6 различни тапицерии, три вида алуминиеви джанти и три агрегата - два бенизнови и един дизелов. Бензиновите са 1,2-литров и 0,9-литров TwinAir с мощността съответно от 70 и 85 к.с., а дизеловият агрегат е 1,3-литров Multijet, произвеждащ мощност от 95 к.с. Италианците планират в по-късен етап да оборудват Ypsilon с 1,2-литров агрегат, работещ на бензин и пропан-бутан. Всички агрегати са оборудвани стандартно с технологията Start & Stop.
Началната цена в Италия на Ypsilon с оборудване Silver е 12 400 евро. Той включва дистанционно централно заключване, регулируем волан, електрически предни стъкла и 15-цолови стоманени джанти. Срещу още 1300 евро клиентите получават оборудване Gold, вкючващо климатик, радио-CD с mp3, електрически огледала, кожени волан, скоростен лост и тапицерия Castiglio. С добавянето на още 1300 евро получавате Platinum оборудване, което включва електрически задни стъкла, фарове за мъгла, 15-цолови лети джанти и кожен салон. Най-скъпият модел в гамата ще бъде 1,3-литровата дизелова версия Platinum, който ще се продава на цена от 17 300 евро. Lancia продължава да продава предишното поколение Ypsilon с три врати на цена от 12 400 евро.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...