Land Rover открива спортно подразделение

Main November 4, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5605 views | no comments

Land Rover открива спортно подразделение, което ще се занимава с тунинг на високопроходимите модели на марката. Това заяви глобалният бранд директор на Land Rover Джон Едуардс. Според него компанията не разполага с достатъчно „мускулести“ автомобили и заради това се обсъжда възможността за създаване на суббранд от типа Jaguar R.
Всъщност Land Rover притежава „напомпани“ версия на моделите Range Rover и Range Rover Sport. Освен това, вероятно, неотдавна появилият се на пазара Evoque в близко бъдеще също ще бъде доработен. Добре информирани източници твърдят, че платформата, върху която е построен Evoque може да се съчетава и с по-мощни мотори. По предварителни данни високопроходимото купе ще получи агрегат с мощност 300 конски сили.
На въпрос дали Land Rover ще пусне „напомпана“ версия на Evoque, Джон Едуардс отговори, че моделът е напълно нов модел и сам по себе си представлява широко поле за изява.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...