Land Rover с лимитирана серия на Defender за Великобритания

Main November 28, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 3127 views | no comments

-Ще бъдат произведени само 200 модификации SVX

По случай 60- та си годишнина, Land Rover ще пусне в продажба във Великобритания лимитирана серия на иконата си Defender. Автомобилите ще носят името SVX и 140 от тях ще бъдат двуместни. Land Rover Defender SVX беше представен по време на бала на Червения кръст в Лондон, където първият представител на серията е бил дарен на хуманитарната организация, която го е предложила на търг.

Лимитираната серия на Land Rover Defender SVX ще се предлага в две модификации- 90 soft-top и 90 station wagon. Всеки един от автомобилите е решен в черен цвят и ще разполага с характерно само за серията оборудване. В него са включени нови петспицови алуминиеви джанти, допълнителна защита на двигателя отдолу, LED (диодни) задни светлини, предни спортни седалки Recaro, нова аудиосистема със субуфер и USB вход, навигационна система Garmin, ролбар, обхващащ интериора и др. Също така, всеки един от представителите на Land Rover Defender SVX ще разполага и с отличителан табелка с пореден номер.

140 от 200- те представителя на серията SVX ще бъдат двуместни Defender 90 soft-top, а останалите 60 ще бъдат четириместни 90 station wagon. Производството на колите ще започне през пролетта на следващата година, а първите доставки ще бъдат осъществени през лятото.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...