Land Rover с три нови специални издания на Range Rover

Main February 8, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2880 views | no comments

Land Rover представи три нови специални издания по случай десетата годишнина на Range Rover. Първият представител се казва Westminister Edition и предлага нова метална радиаторна решетка, акценти от сребрист титаний и 20-цолови джанти. Отвътре оборудването включва отопляеми / охлаждащи предни седалки, аудио система Harman и клонирана информационно-развлекателна система. Други отличителни черти са грандиозен черен лак, осветени плочи на праговете и алуминиеви педали.
Мощността идва от 4,4-литров TDV8 двигател, куплиран с 8-степенна автоматична трансмисия.
Другите две издания са Autobiography и Supercharged Autobiography. И двата модела имат скромен бодикит с нови брони и странични прагове, изпускателна система от неръждаема стомана и 20-цолови джанти.
В интериора правят впечатление накланящи се задни седалки с отопление и охлаждане и предни с функция „front seat away”, която осигурява огромно пространство за краката на пътниците отзад.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...