Lexus с нова лимитирана серия на SC 430

Main August 16, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 891 views | no comments

По време на ежегодния конкурс Pebble Beach Concours d'Elegance, Lexus ще представи новата лимитирана серия на модела SC 430. Представителите ще бъдат ограничени на 360 единици, а първите заявки ще бъдат приети в края на този месец.

Екстериорът на автомобилите от лимитираната серия на Lexus SC 430 са решени в уникален Smoky Granite Mica цвят, който се съчетава идеално с двуцветния интериор. В интериора на колата могат да бъдат открити множество дървени и хромирани апликации. В екипировката са включени също така осемнадесетцолови, шестспицови хромирани джанти, заден спойлер, аудиосистема Mark Levinson® Premium Sound System, спирачна антиблокираща система, електронна система за разпределение на спирачното усилие, система за подпомагане на спирането, тракшън контрол и стабилизираща програма.

Под предния капак на Lexus SC 430 Pebble Beach Edition е монтиран 4.3 литров, V-образен, осемцилиндров двигател с максимална мощност 288 конски сили. Предавателната кутия на автомобила е шестстепенна роботизирана. Колата е в състояние да се ускори от 0 до 100 км/ч за около 6 секунди и да развие максимална скорост от 240 км/ч.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...