Macan ще бъде агресивен като Evoque

Main December 5, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5245 views | no comments

Бъдещият компактен кросоувър Porsche Macan, който трябва да бъде представен официално през следващата година и чиито продажби ще започнат през 2014-а, без свян ще изкопира агресивния дизайн на Range Rover Evoque. Ако първоначалните скици ни разкриваха един смален Cayenne, сега явно дизайнерите на легендарната марка са преосмислили стратегията. Тази информация идва не откъде да е, а от самия Михаел Мауер, глава на съответния отдел на компанията. Той е споделил, че не се страхува от промените и много е харесал Evoque.
Macan е изключително важен проект за Porsche, тъй като производителят се надява моделът да стане новият фирмен бестселър. Очаква се от него да бъдат продавани над 50 000 бройки годишно.
Ще произвеждат Macan в завода на Porsche в Лайпциг, Германия. Той ще споделя модифицираната платформа на Audi Q5, а мощността му ще възлиза на 370 к.с.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...