Mercedes-Benc C-Class Coupe в клип на Маги Джанаварова

Main January 23, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 2915 views | no comments

За участник в клипа към нашумялата през есента в българския радио ефир песен Call My Name на младата изпълнителка и авторка Маги Джанаварова избра Mercedes-Benz C 220 CDI BlueEFFICIENCY Coupе. Грабващ още от първия момент, лекият автомобил много точно илюстрира силата на класическия имидж и атрактивността на иновациите.
Спортният привкус и динамиката на пътя напълно синхронизират с младежкия дух на българския творец и лесно намират пътя към сърцата на различните публики. „Искахме да покажем любовта, но избягахме от конкретна история вътре в клипа, тъй като желанието ни беше всеки човек сам да намери нещо от собствения си живот в кадрите от клипа“, споделя Маги.
Режисьор на клипа е Добромир Николов, оператор - Ивайло Конов, а сценарист – самата Маги Джанаварова. За избора на конкретния модел помага Илиaна Даскалова, маркетинг специалист леки автомобили Mercedes-Benz в „Балкан Стар“: „За да предложиш най-подходящия продукт, не е достатъчно само да си видял сценария и да си чувал песента. Важно е каква индивидуалността на изпълнителя, какви хора ще гледат клипа. Много ми допадна идеята за собствена интерпретация на символиката – точно както е и при Mercedes-Benz C-Class Coupе. Отвън автомобилът е спортен и изразителен, с плавни контури. Дизайнът на интериора е с характерния за едно купе усещане за високо качество без натрапчив лукс. Смятам, че изборът беше много подходящ и нямам търпение да видя клипа към Call My Name, който ще се появи през февруари”.


 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...