Mercedes Benz E-Class Coupe - Снимките започват да изтичат

Main January 25, 2009 | RS-Auto.bg A- A+ 1604 views | no comments

Mercedes Benz CLK е своебразна загадка – конструиран е на базата на C-Class, стилизиран е като E-Class, а по отношение на цената е някъде между двата модела. Освен това се предлага като купе и кабриолет. Определено по отношение на продажби той винаги е бил много успешен модел – особено в САЩ. Според най-новите материали в немските медии от Щутгарт възнамеряват обаче да спрат да ползват името CLK и вместо това да го наричат съответно E-Class coupe и кабриолет.

Новата снимка на модела показва финалния продукт и са много близо до предишни снимки, които сме показвали. Автомобилът притежава доста силни и елегантни линии и определено от оформлението на покрива се вижда, че това е далеч от типичния седан E-Class.

Предшественикът на E-Class coupe – CLK - се представяше доста силно, особено в САЩ. И въпреки че се слага край на името CLK, наследникът му E-Class (купе и кабриолет) би трябвало да продължи силната традиция. Колата на показаната снимка определено е атрактивна, така че при една добра цена и качествено представяне тя има големи възможности за успех.

CLK едно време се появи на базата на удължена и леко променена стилово версия на C-Class – година след появата на W210 E-Class. Моделът притежаваше стила на голяма кола като E-Class, но същевременно пространството за пътници на C-Class. След като от Mercedes спряха производството на W124 E-Class, потребителите видяха в новия CLK негов наследник. Поне по този начин връщането към E-Class coupe ще бъде относително естествено…

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...