Mercedes Benz M-Class - Фейслифт за големия SUV

Main March 14, 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 2271 views | no comments

Mercedes Benz направи известна модификация на своя M-Class SUV за моделната 2009 година, като малко са променили предницата на модела, оптимизирали са интериора и са подобрили икономията на гориво. ML63 AMG получава и някои други промени, благодарение на които остава най-мощният SUV в своя клас две години и половина след пускането си на пазара. Сега новият вариант на M-Class има нови брони, новооформени предни светлини, както и модифицирана решетка.

Интериорът пък вече е издържан в два цвята, а пред водача има нов мултифункционален волан с четири спици. Безопасността също е подобрена и сега включва системата за спиране PRE-SAFE, както и ограничителите за глава NECK-PRO. Новият модел включва и нова телематична система, която включва интегриране на Blueetooth hands-free и iPod.

Предлагат се пет типа двигатели в стандартната гама M-Class, като мощността варира между 190 и 388 к.с. Има минимални подобрения по системата за отработени газове и по ECU-то, като в резултат на това икономията на гориво е подобрена с 0.4 л/100 км.

Най-мощният двигател остава 6.3-литровият V8 AMG с 510 к.с. и въртящ момент от 630 Нм. Това е напълно достатъчно, за да може огромният SUV да ускорява до 100 км/1 за 5 секунди и да достига без проблеми електронно ограничената скорост от 250 км/ч. Мощността се предава и към четирите колела посредством 7-степенна SpeedShift 7G-TRONIC автоматична трансмисия. Иначе въртящият момент продължава да се предава в съотношение 40:60 между предната и задната ос. Други екстри на обновения AMG модел включват подобрени амортисьори и въздушно окачване.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...