MICHELIN представи новата гама Michelin X® MultiWay™ 3D

Main June 17, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 4595 views | no comments

-Гаранцията за оптимална мобилност на пътя във всякакви условия

MICHELIN представи на българския пазар новата тежкотоварна гама Michelin X® MultiWay™ 3D. MICHELIN X® MultiWay™ 3D са сигурни, рентабилни, екологични и гарантират оптимална мобилност във всякакви условия.

MICHELIN X® MultiWay™ 3D са първите гуми, осигуряващи икономия на гориво при експлоатация в регионални условия. Oсвен това за първи път в гамата на MICHELIN се предлага гума за предна ос с посока на въртене, с ламели от ново поколение и маркировка "M+S от MICHELIN Durable Technologies, осигуряваща по-голяма устойчивост при завои и отлично сцепление във всякакви метеорологични условия. Новата гама се състои от два продукта, представляващи комплексно решение за камионите – X Multiway 3D XZE за кормилни оси и X Multiway 3D XDE за двигателни оси.

Транспортните фирми – особено превозвачите в регионални условия – са изправени пред големи предизвикателства. Очакванията към тях са да превозват повече товари по-бързо и на по-ниска цена, въпреки техните непрекъснато растящи оперативни разходи. Нуждите на този тип превозвачи са още по-значими поради факта, че регионалният транспорт представлява 62%1 от всички сухопътни товарни превози в Западна Европа. Нещо повече, предизвикателствата, пред които са изправени превозвачите си противоречат в известен смисъл. Транспортните фирми трябва да реализират икономии в сектор с непрекъснато увеличаващи се разходи.

MICHELIN дългосрочно инвестира значителни средства в научно-изследователска и развойна дейност (близо 500 милиона евро годишно в своите технологични центрове), с цел намирането на по-ефективни иновативни решения. Новите технологии помагат на транспортните фирми да преодолеят препятствията, пред които са изправени. Новите гуми MICHELIN X® MultiWay™ 3D са пример за такова решение, тъй като предоставят несравним баланс на качества. Ефективността на гумите MICHELIN X® MultiWay™ 3D се крие в способността им да комбинират на пръв поглед несъвместими работни характеристики – постижение, което би било невъзможно без най-съвременните технологии.

MICHELIN X® MultiWay™ 3D са преди всичко мултифункционални гуми. Те са проектирани за движение по всякакви пътища и във всякакви метеорологични условия, като едновременно осигуряват отлично дълготрайно сцепление, икономия на гориво и високо ниво на безопасност. Накратко те дават на превозвачите гаранция за оптимална мобилност на пътя.

Името на новите гуми MICHELIN X® MultiWay™ 3D обобщава тяхната мисия… или по-скоро мисии. Терминът "Multiway би следвало да се тълкува възможно най-широко, тъй като гумите:
осигуряват високо ниво на сцепление, независимо от пътната настилка и условия;
проектирани са за движение по главни и второстепенни пътища, а също и по магистрали;
годни са за експлоатация през всички сезони.

По същия начин икономиите, реализирани чрез MICHELIN X® MultiWay™ 3D трябва да се разглеждат като едно цяло. Икономията на гориво и енергийната ефективност, дълготрайността и възможността за регенериране на протектора спомагат за намаляване на въздействието върху околната среда. По-ниският разход на гориво и по-големият пробег, естествено, повишават производителността на транспортните фирми. И това не е всичко. Отличното сцепление през целия живот на гумата във всякакви условия помага на шофьорите да вършат своята работа ефективно и безопасно. Благодарение на изключителното си сцепление, MICHELIN X® MultiWay™ 3D значително намаляват риска от инциденти, които забавят доставките, и така повишават производителността на транспорта.

 
Keywords:   michelin, multiway, xde
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...