MINI ПРЕЗ ГРАДА. ИЛИ ЕДНО MINI ТОЧНО ЗА ТЕБ

Main June 22, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2225 views | no comments

MINI през града! – това е мотото на голямата обиколка на MINI организрана от BMW Group България и Камор Ауто. В рамките на поредица от събития любителите на приключения имаха възможността да тестват един от четирите модела на MINI – MINI, MINI Clubman, MINI Cabrio и MINI Countryman в тяхната естествена среда – улиците на големия град. Така участниците не само доказаха, че и най-скучното ежедневие може да бъде победено със стил, но и имаха възможност да намерят едно MINI, което най-добре отговаря на техния начин на живот.

Марката MINI е в портфолиото на BMW Group от 2000 г. и към момента предлага избор от четири модела и над 28 различни модификации. Всички те са с характерния за MINI изразителен дизайн, изключително пъргаво управление и почти безкрайни възможности за индивидуализация, които превръщат сядането зад волана всеки път в ново приключение, а градската среда в арена за забавление. Една истинска игра, която превръща и най-сивото ежедневие в INCREDIBLY MINI изживяване.

Моделите на MINI са с уникална конструкция на шасито, широка база и нисък център на тежестта, които създават истинско картинг усещане. В тези привидно малки автомобили са скрити много от най-новите автомобилни технологии. Зад четирите букви се крият решения, които заедно с мощните двигатели гарантират, не само изключително изживяване с всеки изминат километър, но и технологията MINIMALISM, която води до намаляване на разхода на гориво и вредни емисии. Тя включва: Auto-Start-Stop, Brake Energy Regerneration, ABS, CBS (Cornering Brake Control), EBD (Electronic Braking force Distribution) и др.

MINI гарантира пълна безопасност, оценена с пет звезди в тестовете на Euro NCAP. А дизайнът на моделите няма да остави незабелязани собствениците на нито едно MINI. Още повече, че всеки автомобил може да бъде индивидуализиран, по над 200 000 различни начина, според предлаганите разновидности на интериора и цветовете.

За още по-незабравимо изживяване по време на шофиране MINI предлага уникална концепция за връзка между автомобила и околния свят. Възможностите на MINI Connected са на практика неограничени. MINI Connected е новоразработена и изключително функционална система на база на USB интерфейс, която позволява почти пълна интеграция на Apple iPhone с навигационната система на автомобила. По този начин с въвеждането на различни приложения става възможно използване на функции, като web radio, Google local search и Google Send to Car. Нещо повече водачите на MINI могат да използват своите профили във Facebook иTwitter спрез бордовия монитор, като всички допълнителни функции се интегрират и управляват с помощта на контролните уреди на автомобила.

MINI през града! Участници:
MINI (Hatch)
Пряк наследник на класическото Mini новото MINI пренася неговия дизайн и конструктивна концепция в XXI век.

MINI се предлага в шест модификации: MINI ONE, MINI ONE D, MINI COOPER, MINI COOPER D, MINI COOPER S и MINI COOPER SD.

Със специалното участие на MINI John Cooper Works. Тази модификация прнася страстта към спортния стил на шофиране в ежедневието. MINI John Cooper Works се задвижва от четирицилиндров двигател 155 кВт/211 к.с. с турбокомпресор тип twin- scroll и директно впръскване на горивото. Ускорението на MINI John Cooper Works до 100 км/ч е само за 6,5 секунди, а максималната скорост е 238 км/ч.

MINI Clubman. The other MINI.
MINI Clubman съчетава класически характеристики на дизайна и конструкцията на MINI с ненадмината функционалност. Уникалната т.нар. Clubdoor, която улеснява достъпа до задните седалки и оригиналната конструкция на вратите на багажника не само придават още по-забележителен вид на това MINI, но и създават допълнителни възможности при ежедневното шофиране на този забележителен автомобил.

MINI Clubman се предлага в следните модификации: MINI ONE CLUBMAN, MINI ONE D CLUBMAN, MINI COOPER CLUBMAN, МINI COOPER D CLUBMAN, MINI COOPER S CLUBMAN, MINI COOPER SD CLUBMAN, както и във варинт MINI JOHN COOPER WORKS CLUBMAN

MINI Cabrio. Always Open.
MINI Cabrio съчетава харакетрното за MINI удоволстие от шофирането с възможността за шофиране под открито небе.

Модификации: MINI ONE CABRIO, MINI COOPER CABRIO, MINI COOPER D CABRIO, MINI COOPER S CABRIO, MINI COOPER SD CABRIO и MINI JOHN COOPER WORKS CABRIO.
MINI Countryman. Измъкни се!

При MINI Countryman всичко е по четири. Четвъртият модел на марката е за първи път с четири врати, дължина над четири метра и може да бъде поръчан със система за задвижване на четирите колела ALL4.

Модификации: MINI ONE COUNTRYMAN, MINI ONE D COUNTRYMAN, MINI COOPER COUNTRYMAN, MINI COOPER D COUNTRYMAN, MINI COOPER S COUNTRYMAN и MINI COOPER SD COUNTRYMAN

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...