MINI пуска първата си колекция с Puma

Main July 19, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 5985 views | no comments

Открай време автомобилите и модата вървят ръка за ръка. Днес редица производители от двете страни на барикадата се съюзяват помежду си, за да създадат съответните доходоносни модни колекции. Да речем Ford прави годишен оборот от това около 1,5 милиарда долара. Вероятно Harley-Davidson продава повече тениски и кожени якета, отколкото мотоциклети.
Всяка марка си има традиционен партньор. Да речем германският гигант PUMA от дълги години разчита на Ferrari, спонсорира и отбора на Subaru в Global Rallycross, а преди време подписа договор и с MINI.
Първата им съвместна колекция се нарича простичко MINI by PUMA и борави с емблематични за британската автомобилна марка символи като Union Jack и изконните цветове на Острова като черно, бяло и тъмно сиво. В нея ще открием унисекс чанти, куфари, портмонета и спортни обувки, както и облекла - от ти-шърти та чак до анораци.
Доскоро MINI имаше джойнтвенчър с водещия производител на обувки Onitsuka Tiger. Феновете на MINI ще избират новите аксесоари от септември.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...