Mitsubishi представя ново купе в Детройт

Main November 28, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 615 views | no comments

По време на автомобилното изложение в Детройт, което ще се проведе от 13 до 27 януари, на щанда на Mitsubishi ще се състои световната премиера на футуристичната разработка Concept-RA. Изключително динамичният дизайн на модела е комбиниран с високо технологични инженерни решения и икономичен, но потентен дизелов двигател.

Турбодизеловият мотор на Mitsubishi Concept-RA е изцяло нов, четирицилиндров, 2.2 литров с максимална мощност 204 конски сили и максимален въртящ момент от 420 Нм.

Концептуалното купе ще бъде оборудвана с Twin Clutch SST (Sport Shift Transmission) скоростна кутия, която предлага работа в три режима. В нормален режим, превключването на предавките се извършва при ниски обороти, като по този начин се цели постигането на максимално плавно движение и нисък разход на гориво. Спортният режим гарантира по- динамично превключване на скоростите и по- директна реакция на двигателя при натискането на педала на газта. Третият режим на работа на Twin Clutch SST трансмисията предлага още по- спортно изживяване с по- бързо превключване на отделните скорости в сравнение със спортния режим.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...