Mitsubishi Lancer Sports Sedan идва в Европа в края на годината

Main June 25, 2007 | Auto-Press.net A- A+ 944 views | no comments

- Официалният дебют на модела ще се състои по време на салона във Франкфурт (11-23 септември)

Lancer Sports Sedan ще бъде пуснат в продажба в Европа към края на тази година и ще се предлага с избор между два бензинови- 1.5 и 1.8 литра, и един двулитров дизелов двигател.

Базовият бензинов мотор ще предложи максимална мощност от 110 конски сили, а по- мощната бензинова версия ще гарантира 144 конски сили. Двулитровият дизел пък ще бъде със 149 конски сили. В зависимост от нивата на изпълнение и предпочитанията на клиентите, Lancer Sports Sedan ще може да бъде екипиран с петстепенна или шестстепенна механична предавателна кутия, четири- и шестстепенна автоматична или безстепенна CVT трансмисия.

В гамата на Mitsubishi Lancer Sports Sedan ще бъде включени и двулитров Turbo DOHC MIVEC двигател, за който до момента не се знае много. С него ще бъде екипирана спортната версия Lancer Evolution.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...