Nismo пуска цяла нова гама от спортни автомобили

Main August 14, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7810 views | no comments

Nissan обяви, че Nismo пуска цяла нова гама спортни автомобили. Спортното подразделение, собственост на японския гигант, ще се превърне в аналог на AMG и Mercedes.
Анди Палмър, един от топмениджърите на Nissan, потвърди, че първият представител ще бъде Nismo Leaf, който ще генерира около 125 к.с. и 320 Нм. Тези характеристики не са грандиозни, но са бум в сравнение със стандартните спецификации на автомобила. Следващият модел ще бъде Nismo 370Z, който вече е достъпен в САЩ, а в скоро време ще се появи и в Европа.
Nissan GT-R също ще бъде оптимизиран от спортното подразделение, но чак в края на 2013 г.
Голямата новина е, че Nismo планира и RS модели. Така вече произвеждащият се Juke-R, който струва над 100 000 долара, ще може да се поръча на по-ниска цена, съответно с по-малък двигател - подсилен 1,6-литров 4-цилиндров агрегат с мощност 270 к.с. Моделите 370Z и GT-R също ще получат конфигурация RS за следващите си поколения. Засега няма информация какво може да се очаква като характеристики от тях, но се знае, че ще се появят не по-рано от 2014 г.

 
Keywords:   AMG, juke, mercedes, nissan, nissan nismo
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...