Nissan - Извикват обратно близо 200 000 коли

Main October 16, 2008 | RS-Auto.bg A- A+ 1472 views | no comments

Nissan повиква обратно повече от 200 000 автомобила поради повреда в сензора на въздушната възглавница, който може да попречи на еърбега на спътника на водача да се отвори. Връщането на модели се отнася за повече от 140 000 Nissan Altima от 2007 и 2008 година, както и за избрани представители от същия период на 350, Murano и Rogue. Лошото за Nissan е, че това не е всичко – ще бъдат повикани и представители на Infiniti от същия период – в частност EX35, G35 и G37.

Говорител на Nissan каза пред Associated Press, че няма никакви наранявания или катастрофи в резултат на повредения компонент. Но същият говорител е потвърдил все пак, че електрически сензор може да прекъсне сигнал в системата, който да попречи на въздушната възглавница на пътника отпред да се отвори.

Повикването на моделите се отнася предимно за коли, продадени в САЩ и Канада, но може да се отнася и за някои представители на Мексико, Пуерто Рико, както и Персийския залив.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...