Nissan разби собствените си рекорди в Европа

Main May 10, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2455 views | no comments

Повишение с 35% на европейския пазар е отчела марката Nissan през първото четиримесечие на годината, сочат фирмените отчети. След добрия резултат през същия период от миналата година (170 000 продажби), през тази японската марка финишира април с 235 543 единици, реализирани на пазара в Стария свят.
С изключителен успех се ползва моделът Juke, от който са продадени 36 500 бройки от началото на годината, а от дебюта му досега - 60 000. С 56 и 71% съответно e нараснало търсенето на X-Trail и Navara.
„Прекрасният старт на годината е последван и от увеличение с цели 9500 бройки на априлските продажби на Nissan спрямо същия месец от 2010 г. Всичките ни големи европейски пазари прогресират с впечатляващи темпове, включително и Русия, и Обединеното кралство, както и Испания, където марката ни е първа сред японските", коментира Бернар Лоар, търговски вицепрезидент на европейското подразделение на компанията.

 
Keywords:   juke, nissan, x trail
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...