Nissan с нов вице-шеф за продажбите за Европа

Main August 8, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5160 views | no comments

Nissan обяви днес, че назначава Гийом Картие на позицията вицепрезидент на отдела търговски операции за Европа. В момента той е управляващ директор за подразделението на компанията за Северна Европа. Гийом ще бъде преместен в Рол, Швейцария и ще рапортува подчинен на Пал Уилкокс, който през юли беше назначен за главен вицепрезидент маркетинг и продажби в Европа.
Картие заема поста си веднага и ще замести Бернар Лоар, наскоро избран за вицепрезидент на Infiniti Business за региона Африка, Средния Изток, Индия и Европа. Гийом започва в Nissan Франция през 1995 г., където е работил в отдела за следпродажбен маркетинг. Издига се до позицията търговски мениджър през 2001 г., а операционен директор продажби става през 2005 г., когато се преструктурира домашната дилърска мрежа на компанията.
През 2006 г. той се присъединява към Nissan Europe SAS, за да оглави маркетинговия отдел за компактни и спортни модели за европейския пазар. След това оглавява маркетинг операциите на компанията за Великобритания, като заема този пост до май 2010 г., откогато се премества на актуалната си позиция за Северноевропейския регион.
Nissan се радва на изключително успешен период в Европа", заяви 42-годишният мениджър.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...