NISSAN 370Z 2011: Фактите

Main April 1, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2195 views | no comments

"Версията 2011-та година на 370Z развива върху основата на един от най-популярните спортни автомобили на пазара, като добавя още по-голямо удоволствие от управлението, коментира Саймън Томас, старши вицепрезидент на подразделението Продажби и Маркетинг на Nissan Europe. "Назависимо дали търсят въздуха в косата или вълнението от управлението на едно истинско купе, Nissan 370Z е готов да отговори на всички изисквания, допълва Томас за качествата на версията 2011-та година на 370Z Coupe и Roadster.

Основните промени в еволюцията 2011-та година на Nissan 370Z са свързани с оптимизирането на окачването, подобряването на шумо- и виброизолацията при версията Coupe, комбинирането на камера за задно виждане със сателитна навигационна система, интегрирането на система за наблюдение на налягането на въздуха в гумите, въвеждането на специален "снежен режим на поведение на автоматичната предавателна кутия и други.

Промени се наблюдават и в самите габарити на версията 2011-та на Nissan 370Z. Дължината на автомобила е 4245 мм, а междуосието е 2550 мм, което е с 10 сантиметра по-малко в сравнение с предшественика. Височината на колата е намалена със сантиметър, а ширина е увеличена с 3 сантиметра.

За задвижването на Nissan 370Z 2011 се грижи познатият 3.7 литров, V-образен, шестцилиндров двигател, който генерира максимална мощност от 328 консик сили и максимален въртящ момент от 366 Нм. Клиентите могат да избират между шестстепенна механична или седемстепенна автоматична предавателна кутия.

В екипировката на автомобилите са включени специално разработени за модела спортни гуми Yokohama Advan с размери 225/50 R18 отпред и 245/45 R18 отзад, спирачна антиблокираща система, спирачен асистент, система за разпределение на спирачното усилие, спортни спирачни апарати, стартиране на двигателя с бутон и други.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...