Nissan Juke R e почти готов (ВИДЕО №8)

Main November 23, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5780 views | no comments

Японският производител Nissan показа окачването на кросоувъра-суперкола Juke-R с осмо видео. Сред подробноситте изпъкват пружини, стабилизараща щанга и 4WD контролер. Автомобилът, с който можеш да заведеш децата си на училище, а после да се пуснеш по „Нордшлайфе", е почти готов и в най-скоро време очакваме деветото видео, което ще разкрие финалните щрихи от цялостния образ.
Миналата седмица Nissan показа и специален клип на Juke, в който разкрива дизайна му преди официалните тестове на автомобила в края на този месец.
Широките провокативни въздухозаборници в предната броня се грижат за охлаждането на битурбомотора с мощност 480 к.с. Раздутите калници покриват 20-инчовите лети джанти и преливат в добра скултурирани спортни „поли". Задната част е завършена от динамично делимо задно крило, чиято задача ще е да създава притискателна сила, докато двойните петоъгълни ауспуси в стила на култовия GT-R ще се грижат за симфонията за шест цилиндъра, разположени под "V".
Вътре в автомобила специалното видео разкрива конзола, вдъхновена от мотоциклетите.
Припомняме, че Juke-R не е производствен автомобил, а специална концепция, която обаче ще бъде сертифицирана за движение по пътищата. Производителите работят над две версии - една с ляв и друга с десен волан.
Желащите могат да следят целия процес на www.youtube.com/NissanJuke или на www.Facebook.com/NissanJukeOfficial.



Видео

 
Keywords:   juke, nissan
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...