OMV представя новата марка горива от висок клас OMV MaxxMotion

Main April 6, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3360 views | no comments

OMV MaxxMotion означава по-дълъг пробег и оптимално представяне
OMV MaxxMotion ще бъде на пазара от април 2011г.
Високият клас горива OMV MaxxMotion, гарантира постоянно по- високо качество, сравнено със стандартните продукти предлагани на пазара
Четири предимства при използването на високия клас горива OMV MaxxMotion


OMV MaxxMotion е новата марка висок клас горива, които ще се предлагат в бензиностанциите на OMV в 8 държави. Продуктовата гама ще се предлага в България от 05 април 2011г. Шофьорите могат веднага да се възползват от четири преимущества. Новата марка OMV MaxxMotion ще гарантира не само по- добро представяне на пътя, но също така по-добро предпазване на двигателя, по-малко емисии и повече изминати километри с едно зареждане. Презареждането с продукта висок клас OMV MaxxMotion е най-добрия начин за посрещане на пролетта.


С настъпването на пролетта, промяната идва и в бензиностанциите на OMV: Високият клас OMV MaxxMotion идва в колонките за бензин и дизел. Даването на име на новата марка бе истинско предизвикателство, но отсега нататък OMV MaxxMotion означава по-добър продукт в сравнение с който и да е стандартен продукт на пазара. Шофьорите и двигателите на техните автомобили ще се възползват от множество преимущества.


Оптимално представяне на двигателя За разлика от стандартните продукти, дизеловото гориво OMV MaxxMotion достига по-високо цетаново число. Високото цетаново число увеличава възпламенимостта на горивото в двигателя и така подобрява неговата ефективност и намалява разхода на гориво. Ако продуктът се използва редовно, иновативната група от добавки предпазва от загуба на мощност, поддържа чистотата на двигателя и възстановява нормалната му работа.

Бензиновите продукти OMV MaxxMotion съдържат специални съставки, които намаляват триенето в двигателя. В резултат на това, двигателят работи с максимална мощност и с по- нисък разход на гориво. Това е видим резултат още веднага след първото зареждане на резервоара.


Предпазва двигателя Иновативните добавки предпазват двигателя от корозия и същевременно предпазват от образуваното на нови отлагания. Според Петър Величков, Управител на верига бензиностанции OMV в България, Продуктите OMV MaxxMotion постигат още повече – те поддържат двигателя чист и спомагат за премахване на вече натрупаните отлагания. С всяко следващо презареждане, отлаганията ще намаляват и животът на двигателя ще бъде удължаван.


По-малко емисии Почистващият ефект на OMV MaxxMotion възвръща първоначалната чистота на двигателя и води до чувствително намаляване на емисиите. По-високото цетаново число на дизеловото гориво OMV MaxxMotion въздейства директно на ефективността на изгаряне: Двигателят работи по-меко и значително по-безшумно.


Икономичен разход Всички по-горе описани преимущества водят до по-нисък разход на гориво и това от своя страна означава по-редки зареждания на гориво. Потребителите ще презареждат резервоарите на автомобилите си по-рядко, при положение че редовно използват горивата OMV MaxxMotion, обясни Петър Величков.

 
Keywords:   b5, bf
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...