OMV пуска подобрен Алпин дизел за минус 29 градуса

Main December 20, 2006 | Auto-Press.net A- A+ 2894 views | no comments

От началото на декември, OMV България пуска на своите бензиностанции нов подобрен зимен дизел - OMV Алпин дизел. През миналата зима OMV Алпин дизел за минус 25 градуса беше първото зимно гориво с подобни качества на българския пазар. Тази зима OMV пуска дизел Евро 4 с още по-добри зимни качества, които позволяват на двигателя да работи нормално и при сурови зимни условия – при минус 29 градуса. Новият OMV Алпин дизел е екологичен и отговаря на изискванията за съдържание на сяра на стандарт Евро 4. В резултат на специалните добавки новият OMV Алпин дизел дава по-дълъг пробег на автомобила като с всеки резервоар се печелят до 20 км допълнтелно.

OMV Алпин дизел е произведен, за да осигури безотказна работа на двигателя при сурови зимни условия, при температури минус 29 градуса. Този дизел надвишава нормата за местния климат и отговаря на европейските норми за арктически условия. Характеристиките на този уникален дизел дават възможност за цялостно подобряване на функционирането на автомобила. Благодарение на специалните добавки , OMV Алпин дизел предлага по-дълъг пробег на всеки резервоар – до 20 км повече. Отделяните газове се намаляват с 10%. OMV Алпин дизел има много ниско съдържание на сяра - 50 ppm, което е 7 пъти по-ниско от съдържанието на сяра в дизелите, които не отговарят на стандарта Евро 4.

Раду Капрау, директор на верига бензиностанции OMV, заяви: "OMV Алпин Дизел се явява отново пореден продукт на OMV, който създава нова тенденция на пазара, като дава абсолютна сигурност на шофьорите дори при сурови зимни условия. Ние въведохме първият дизел Евро 4 на българския пазар 2 години, преди този стандарт да е задължителен за търговците на горива, и ще продължим да предлагаме иновативни горива с високо качество на нашите потребители.

OMV Алпин дизел се предлага на всички бензиностанции OMV в цялата страна.

 
Keywords:   imo, omv, ubuntu
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...